Νίκη στον αγώνα του απεργού πείνας Δ. Κουφοντίνα

Από τις 8 Γενάρη, ο πολιτικός κρατούμενος Δ. Κουφοντίνας πραγματοποιεί απεργία πείνας, με μοναδικό αίτημα την εφαρμογή του νόμου. Ενός νόμου που ψηφιστηκε αποκλειστικά για τον ίδιο και ορίζει οτι οι καταδικασμένοι για τρομοκρατία δεν μπορούν να εκτίσουν ποινή σε αγροτικές φυλακές και πρέπει να μετάγονται στο προηγούμενο σωφρονιστικό κατάστημα που βρίσκονταν.
Σύμφωνα με τον νόμο, ο Κουφοντίνας έπρεπε να μεταχθεί στις φυλακές Κορυδαλλού, και όχι στις φυλακές Δομοκού όπου μετήχθη. Εκεί, κρατούνταν, μέχρι τη νοσηλεία του, υπό τις χειρότερες δυνατές συνθήκες, σε κελί απομόνωσης, μακριά από τους συγκρατούμενους του. Η μεταγωγή του στον Κορυδαλλό, δηλαδή η εφαρμογή του φωτογραφικού νόμου, είναι το μοναδικό αίτημα του Δ. Κουφοντίνα.
Εδώ και 42 μέρες Νέα Δημοκρατία, αλλά και ΜΜΕ, προσπαθούν να συκοφαντήσουν τον απεργό πείνας και να αποσιωπήσουν τόσο τον αγώνα του, όσο και το αίτημα του.
Να μην αφήσουμε το κράτος να τον δολοφονήσει.
Για ό,τι συμβεί στην υγεία του Δ. Κουφοντίνα αποκλειστική ευθύνη έχει η Νέα Δημοκρατία, ο Μ. Χρυσοχοΐδης, η Σοφία Νικολάου και όποιοι άλλοι συναινούν στην δολοφονία του.
Ως ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης αναρτήθηκαν στις 29/1 πανό έξω από την κατάληψη επί της Παπαναστασίου και στις 5/2 γιγαντοπανό στο Αναγνωστήριο επί της Καβύρη, έναν από τους πιό κεντρικούς δρόμους της Αλεξανδρούπολης. Επίσης, πετάχτηκαν τρικάκια στο κέντρο της πόλης, στις πολυκατοικίες οπού βρίσκονται τα γραφεία του Σταύρου Κελέτση και του Δερμεντζόπουλου Χρήστου, δύο από τους τρεις βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στον Έβρο, αλλά και στην είσοδο της τοπικής ιντερνετικής φασιστό-φυλλάδας “e-evros.gr”.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΑΡΤΕΣ
ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ
ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ Δ. ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ
ΑΜΕΣΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΩΓΗ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ